Toate categoriile

Articole din hartie

Instrumente de scris si corectura

Accesorii pentru birou

Curatenie si protocol

Organizare si arhivare

Comunicare si prezentare

Tehnica de birou

Rechizite scolare

Consumabile IT

Echipamente de protectie

Ambalare, paletizare

Mobilier

Electrocasnice

Liste speciale

Coșul meu: 0 produse
Cosul de cumparaturi este gol.

Ledesma NAT

Hartie copiator LEDESMA NAT din trestie de zahar, A4,75 g, 500 coli top

Cod produs: NF7792

Articole din hartie Hartie copiator si imprimanta
112.65 lei

Prețul nu include TVA

Stoc epuizat

Stoc epuizat

Informații adiționale

Hartie copiator LEDESMA NAT din trestie de zahar, A4,75 g, 500 coli top

100%      trestie de zahar

0%          fibre lemnoase

0%          substante chimice de albire

Un produs pe deplin sustenabil!

Coli de hartie pe baza de trestie de zahar in proportie de 100%, 0% fibre lemnoase si 0% substante chimice de albire.

COLI DE HARTIE IN CULORI NATURALE

Colile in culori naturale sunt produse printr-un proces industrial care nu utilizeaza substantele chimice si care este orientat catre asigurarea protectiei mediului.

TRESTIA DE ZAHAR, FACTORUL DE ORIGINALITATE SI DIFERENȚIERE

Fabricile si campurile cu trestie de zahar sunt amplasate in padurea sub-tropicala muntoasa cunoscuta sub numele de „Yungas” in Jujuy, unul din cele mai speciale ecosisteme naturale din lume. Acest peisaj deosebit este locuit, printre altele, si de specii pe cale de disparitie, precum jaguarul, tapirul si kinkajoul. In acest loc se cultiva si se adauga valoare culturilor de trestie de zahar, transformandu-le in zahar de masa, hartie pentru copiator, alcool pentru bauturi si lichioruri, bioetanol pentru biocombustibili si energie.

CERTIFICAREA YUNGAS A PRODUSULUI

Certificarea Producto Yungas este acordata de o binecunoscuta organizatie non-guvernamentala de mediu. In acest fel se valideaza utilizarea unei surse alternative de fibre de celuloza si protectia mediului pe parcursul intregului proces de productie al produselor din hartie.

 

VERIFICAREA AMPRENTEI DE CARBON

Pentru masurarea acestor emisii, sunt utilizate protocoale internationale elaborate de experti in acest domeniu. In acest fel, se asigura proceselor de productie cel mai scazut impact asupra mediului. Deoarece trestia de zahar absoarbe CO2 (dioxid de carbon) si cultura acesteia este reinnoita la fiecare 12 luni, ea devine practic o sursa nepretuita care nu se va stinge niciodata fiind,  de  asemenea,  considerata  un  instrument  natural  valoros  de  combatere  a efectului de sera.